Köpa underkläder i present

Det är riktigt svårt att hitta bra presenter när ens partner fyller år. Jag har i allmänhet gått på ganska säkra kort när det gäller presenter, men det känns som att man kanske borde gå in för detta ytterligare. Jag har funderat på en rad olika saker man skulle kunna tänka sig, men det finns alltid en känsla av att man skulle kunna utveckla eller förbättra så att välja är svårt. Nu har jag mer eller mindre kommit fram till att jag skall köpa underkläder i kombination med någonting mer. Vad detta skulle kunna vara är jag inte säker på än, men jag tror att en resa eller någonting sådant kan gå hem! Vi reser en hel del så det är väl inte någon större sensation, men jag tror att det kan uppskattas mycket i och med att det lätt blir vardag när man kommer in i lunken eller ekorrhjulet. Jag har kollat efter underkläder via nätet och det finns en hel del snyggt man kan tänka sig. Jag vet ju vad som brukar fungera så en uppfattning om vad som gillas har jag i vilket fall. Att handla underkläder kan vara svårt, men storlekarna är ganska tydliga och man behöver inte förvirra sig i överkant vilket blir fallet om man handlar jeans.

Eftersom vi skall iväg i samband med födelsedagen har jag tänkt att det skall bli lite utöver det vanliga. Att handla sexiga underkläder kan vara riskabelt i och med att man inte kan vara helt säker på vad partnern känner sig bekväm i, men det finns en hel del att hitta vad gäller sexiga underkläder och någonting känns nog helt rätt. Sexiga underkläder tillsammans med en weekend utomlands kan nog vara en perfekt present hoppas jag. Det känns som att en födelsedag kräver någonting utöver det vanliga, men att sitta utomlands och njuta av livet och dessutom få sexiga underkläder blir en fullträff helt säkert. Jag hoppas att det blir så bra som jag tänker mig! Om inte annat får man kasta sig in på en fin restaurang och höja insatserna ytterligare. Det är nästan roligare att ge bort fina saker än att få tycker jag, och att planera en överraskning kan vara riktigt roligt i och med att man får ta med allting i kalkylen över hur man vill att det skall bli och vad man tror kommer resultera i bäst upplevelse. Det har blivit hög tid att beställa sexiga underkläder och boka in oss på hotell, men det finns ett par dagar kvar innan jag verkligen måste skicka beställningarna. Förhoppningsvis kommer det bli så bra som jag tänkt mig så det hela går till historien som en av de bästa födelsedagarna i mannaminne!